Wie zijn we? Wat doen we? En waarom?


Hallo!

 

Wij, het team achter Barfburger, staan bekend als verdeler over heel België, Luxemburg en Frankrijk van verschillende merken van BARF producten, KVV, houdbare voeding en snacks voor huisdieren. Waarbij het begrip 'huisdieren' niet alleen staat voor honden en  katten, maar ook voor fretten, reptielen en roofvogels. 

Hierbij hechten wij een heel groot belang aan de kwaliteit van de producten die wij aanbieden en aan de manier waarop zij worden getransporteerd. Ook proberen wij een heel ruim assortiment aan te bieden waardoor wij iedereen kunnen voorzien van de gewenste producten.

 

Daaruit is het idee om de barfburgers te laten ontwikkelen ontstaan. Aangezien kleine hondjes, poezen, fretten ed. nu eenmaal niet zo'n grote porties eten en het verdelen van kilo verpakkingen niet altijd even praktisch is. Daarenboven vonden wij het ook handig om verschillende diersoorten per barfburger toe te voegen zodat er reeds compleet kan gevoerd worden bij het afwisselen van slechts 2 soorten(excl. kipburger en groentenburger) en er zo ook maar 2 kg tegelijk dient aangekocht te worden voor de mensen die niet zoveel diepvries capaciteit hebben.

 

En plus hebben we dan van 1 barfburger ook nog een een hypo - allergene burger gemaakt voor de dieren die gevoelig zijn voor allergieën. 

 

Groetjes en hopelijk tot snel!

 

Het Barfburger Team

 

Onze websites  Barf-webshop.be    Kiezebrink België     Animalfoods.eu