Comments: 8
 • #8

  Ann Jooris (Friday, 16 March 2018 12:33)

  Onze twee katten (een Bengaal en een stratier) zijn er dol op. Handige porties, makkelijk uit de vriezer te halen en veel sneller ontdooid dan de worsten.

 • #7

  Myriam Gilson (Thursday, 25 January 2018 21:03)

  Ik heb de hypo en allround burgers geprobeerd. Mijn cavaliertje trekt nogal rap zijn neus op als hij iets nieuws voorgeschoteld krijgt en hij heeft bovendien snel last van diarree. Maar deze burgers, samen met de groentjes, worden heel goed verdragen en met veel smaak gegeten. Volgende keer bestel er dus ik een grotere hoeveelheid van. De burgers zijn ook handig verpakt, 2 plakjes van 50 gram, samen met een halve groentenburger, is de perfekte maaltijd voor hem.

 • #6

  Fay (Tuesday, 08 November 2016 14:32)

  Ik vind deze burgers echt super praktisch om te geven aan mijn hondje! Gedaan met al dat geknoei met in worsten te staan snijden. Daarbij komt nog eens dat mijn hond verlekkerd is op de smaken en dat ik de hamburgers ook gemakkelijk in een kong kan stoppen zodat ze er veel langer mee bezig is. Geen schrokker meer hier!

 • #5

  Peter (Friday, 17 June 2016 17:18)

  Mijn hond krijgt al van pup zijnde vers vlees te eten en het bevalt ons prima. Ook de dieren arts vond dat we een zeer goed uitziende hond hebben. Wij hebben een Dalmador (google)

 • #4

  An Gybels (Tuesday, 14 June 2016)

  Ik heb 2 Jack Russels. Ze krijgen elk elke dag 2 vleesburgers (de 3 varianten afgewisseld) en 1 groentenburger. De burgers zijn superhandig in gebruik en worden met veel plezier gegeten. Ik vind het een top product!
  Ook ik wacht op een visburger :-)

 • #3

  Geert Schepens (Tuesday, 14 June 2016 16:00)

  De burgers zijn ideale portie's voor kleine en middelmatige honden , onze 2 chihuahua zijn er dol op .... een vleesje s'morgens met een perfecte groentenburger erbij , en s'avond enkel nog een vleesburgertje , de portie's zijn net voldoende voor onze 2 kleine rakkers :-) , ze geven ze een voldaan gevoel en zijn in een mum tijd in hun lege maagje beland . Prima samenstelling !

 • #2

  Wendy (Tuesday, 14 June 2016 15:58)

  Alle varianten, ook groenten en kip, worden door de dieren met smaak gegeten.
  Met twee 'medium-size' honden en twee katten scheelt het heel wat weegwerk met 50g burgers.
  Wij zijn tevreden gebruikers!
  Uitbreiding met een visburger zouden we heel erg op prijs stellen!

 • #1

  Lien (Thursday, 09 June 2016 15:30)

  Heerlijke burgers met een goede samenstelling. Mijn kieskeurige collie eet ze graag.
  De porties van 50g zijn erg handig uit te halen.